Mit arbejde med mennesker dækker bredt, fra unge der har det svært i hverdagen, til elitesportsudøveren der drømmer om medaljer til internationale mesterskaber. Det er min drivkraft at skabe udvikling, resultater og psykisk balance hos dem jeg samarbejder med.

Min baggrund som mentaltræner, psykoterapeut og træner har bragt mig vidt omkring i arbejdet med unge mennesker. Jeg har i 8 år arbejdet som landstræner for det Schweiziske Badminton Landshold, og deltaget til Ol og diverse andre sportsbegivenheder. Jeg ved hvad det kræver mentalt at skabe resultater på allerhøjeste niveau og ikke mindst hvordan man arbejder med mentaltræningen i praksis. 

Jeg har i en seks-årig periode været tilknyttet Badminton Danmark som mentaltræner for U17 og U19 landsholdet, hvor konceptet "mentalfærdigheder" blev udviklet som et struktureret arbejdsredskab i mentaltræningen.

Jeg træner sportsudøvere til at afhjælpe præstationsangst, skabe positive tanker, og styrke selvtilliden og tro på egne evner under pres. Derudover er jeg tilknyttet kommunalt regi, hvor jeg laver psykoterapeutiske samtaler med unge i alderen 16-25 år, der har udfordringer som angst, tristhed, lettere depression, social isolation, og manglende selvværd og tro på egne evner.

 

Jeg er glad når du efter endt samtaleforløb har det godt, er i psykisk balance med dig selv og har opnået de mål du satte dig for da vi indledte samarbejdet.

Med mig ved din side, vil du føle dig tryg til også at kunne tale om det der er svært. Du vil finde ind til hvad der påvirker dig og hvorfor noget føles udfordringer. Du vil finde løsninger til at skabe de forandringer du ønsker dig. 

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

a profil 5.jpg