top of page
a profil 5.jpg

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i arbejdet med unge sportsudøvere.

Det er min største drivkraft at udvikle og mentaltræne de sportsudøvere jeg arbejder med til bedre resultater. Det er mit mål, at du i gennem vores forløb lærer dig selv at kende, finder dine styrker og får sat dem i spil. 

Med mig ved din side, vil du føle dig tryg til at kunne tale om det der er svært. Du vil finde ind til hvad der påvirker dig og finde løsninger til at skabe de forandringer og forbedringer du ønsker. 

Mentaltræner 
psykoterapeut

Jeg har stor viden og indsigt i de psykologiske mekanismer der påvirker unges trivsel, udvikling og præstationsevne. Oprindelig kommer jeg fra elitesporten, hvor jeg har været landstræner i en årrække og arbejdet med atleter til store begivenheder som OL og VM. Det er min drivkraft at skabe psykisk balance, resultater og udvikling for dem jeg samarbejder med. Jeg ved hvad det kræver mentalt at skabe resultater på højeste niveau, og ikke mindst hvordan man arbejder med mentaltræningen i praksis. 

Jeg har i en seks-årig periode været tilknyttet Badminton Danmarks ungdomslandshold som mentaltræner, hvor konceptet "mentalfærdigheder" blev udviklet som et struktureret arbejdsredskab i mentaltræningen.

I mentaltræningen arbejder vi med emner som præstationsangst, håndtering af destruktive tanker, selvtillid, selvværd, temperament, vinder-attitude, kropssprog og stress håndtering i kampsituationer. 

Det er vigtigt for mig at skabe tillid og en god relation til de unge sportsudøvere jeg arbejder med.

bottom of page